Navigace

Denní nabídka, Festival medvědího česneku

Denní nabídka 24.3. – 28.3.

Předkrmy a polévky

Salát s šafránovým dresinkem a citronové arancini (1,3,7) 265,-
Tatar klasik a topinky na sádle (1,3,10) 265,-
Provencálská rybí polévka s lososovým rillettem (2,4,7,9,14) 185,-

Hlavní chody

Ryba dne, petrželový brambor, baby zelenina a bearnská omáčka (3,4,7,9) 425,-
Telecí pečeně, hranolky, listový salát a pepřová omáčka (7,9) 425,-
Kančí krk, ricottové noky, červené zelí a šípková omáčka (1,3,7,9) 385,-
Selečí kotlety, krém z uzených brambor, růžičková kapusta a omáčka s lardem (7,9) 385,-
Salát s šafránovým dresinkem a citronové arancini (1,3,7) 385,-
Tatar klasik a topinky na sádle (1,3,10)
385,-

Dezerty

Variace větrníků – mučenka, broskev a jablko s bobkovým listem a papájový sorbet s dračím ovocem (1,3,7) 245,-

Business lunch menu 24.3. – 28.3.

Menu

Šafránové velouté se slávkami (2,4,7,14)
Selečí kotlety, krém z uzených brambor, růžičková kapusta a omáčka s lardem (7,9)
Hruškový crumble, mandlová drobenka a rumovo – skořicová zmrzlina (1,3,8,7)
2 chody 495,-

3 chody 595,-

Festival medvědího česneku 28. 3. – 30. 3.

Předkrmy a polévky

Pomalu pečené hovězí, pesto z medvědího česneku, ovčí sýr a grissini (1,3,7) 265,-
Tortellini s hovězím jazykem, medvědí česnek, čekanka, škvarky a omáčka demi glace (1,3,7,9) 285,-
Krém z medvědího česneku a pošírované vejce (3,7,9) 145,-

Hlavní chody

Telecí hanger steak, bramborová terina, medvědí česnek a omáčka Bordelaise (7,9) 485,-
Selečí koleno, kroupy, medvědí česnek a majoránková šťáva (1,3,7,9) 425,-
Roláda z kukuřičného kuřete, nádivka s medvědím česnekem, bílé zelí a omáčka demi glace (1,3,7,9) 385,-
Risotto s medvědím česnekem a tournedos z halibuta (4,7,9) 445,-
Risotto s medvědím česnekem s burratou a ořechy (V) (7,8,9) 365,-

Dezerty

Variace čokolády (1,3,7,8) 245,-

Prosíme o včasné rezervace na +420 604 142 438 nebo info@dvur-hoffmeister.cz nebo kliknutím zde.

Podívejte se také na naše sezónní menu zde.

Budeme se těšit na vaši návštěvu!



Odebírejte novinky na svůj e-mail