Navigace

Zimní menu

Zimní menu

Předkrmy a polévky

Variace z králíka a mrkve, křen, slaninová majonéza a škvarky (1,3,7,10,12) 285,-
Selečí huspenina, kořeněné zelí, stříbrné cibulky, majonéza z červeného zelí a kmínový chléb (1,3,7,9,10) 265,-
Uzený hovězí jazyk, kroupy, cherry rajčata a křenová omáčka (1,3,7,9) 245,-
Parmazánový mousse s červenou řepou, perníkem a ořechy (V) (1,3,7) 245,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-
Bramborový krém s lanýži a pošírovaným vejcem (V) (3,7,9) 165,-
Slepičí vývar, morkové knedlíčky, maso, zelenina a bylinky (1,3,7,9,12) 145,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Steak z hovězí svíčkové, tartiflette, zelené fazolky a omáčka Bordelaise (3,7,9,12) 565,-
Jehněčí kolínko, dýňové pyré, pórek, guanciale a majoránkový demi glace (7,9) 625,-
Perlička, houbové ragú, pommes williams a badyánová omáčka (1,3,7,9,12) 385,-
Vepřová pluma, kedlubnové zelí, rozinky, lokše, smažená cibule a kmínová šťáva (1,7,9,12) 365,-
Coq au vin – „Kohout na víně”, pyré s ovčím sýrem a glazovaná zelenina (3,7,9,12) 365,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 395,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

395,-

Kaštanové risotto s burratou a lanýži (V) (3,7,8,9)

325,-

Dezerty a sýry

Hruškový crumble, mandlová drobenka a rumovo – skořicová zmrzlina (1,3,8,7) 225,-
Čokoládová variace s karamelem (1,3,7,8) 245,-

Variace sorbetů s Proseccem

195,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 345,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 365,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail