Zimní menu
Zimní menu
Předkrmy a polévky
Variace z králíka a mrkve, křen, slaninová majonéza a škvarky (1,3,7,10,12) | 285,- |
Selečí huspenina, kořeněné zelí, stříbrné cibulky, majonéza z červeného zelí a kmínový chléb (1,3,7,9,10) | 265,- |
Uzený hovězí jazyk, kroupy, cherry rajčata a křenová omáčka (1,3,7,9) | 245,- |
Parmazánový mousse s červenou řepou, perníkem a ořechy (V) (1,3,7) | 245,- |
---|---|
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
Bramborový krém s lanýži a pošírovaným vejcem (V) (3,7,9) | 165,- |
Slepičí vývar, morkové knedlíčky, maso, zelenina a bylinky (1,3,7,9,12) | 145,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Steak z hovězí svíčkové, tartiflette, zelené fazolky a omáčka Bordelaise (3,7,9,12) | 565,- |
Jehněčí kolínko, dýňové pyré, pórek, guanciale a majoránkový demi glace (7,9) | 625,- |
Perlička, houbové ragú, pommes williams a badyánová omáčka (1,3,7,9,12) | 385,- |
Vepřová pluma, kedlubnové zelí, rozinky, lokše, smažená cibule a kmínová šťáva (1,7,9,12) | 365,- |
Coq au vin – „Kohout na víně”, pyré s ovčím sýrem a glazovaná zelenina (3,7,9,12) | 365,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 395,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
395,- |
Kaštanové risotto s burratou a lanýži (V) (3,7,8,9) |
325,- |
Dezerty a sýry
Hruškový crumble, mandlová drobenka a rumovo – skořicová zmrzlina (1,3,8,7) | 225,- |
Čokoládová variace s karamelem (1,3,7,8) | 245,- |
Variace sorbetů s Proseccem |
195,- |
---|---|
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 345,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 365,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.