Jarní menu
Jarní menu
Předkrmy a polévky
Kachní variace, eclaire, fíky a bylinkové pesto (1,3,7,8) | 325,- |
Uzený pstruh, ředkvičky, řeřicha, grep a semínkový chléb (1,4,7,8,9) | 285,- |
Mesclun salát, burrata, jahody, chřest, ořechy a dresink z javorového sirupu (V) (7,8) | 245,- |
Raviola z telecího hrudí, liškové ragú, kadeřávek, marinované šalotky a Bordelaise omáčka (1,3,7,9) | 265,- |
---|---|
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
Vývar z perličky, zelenina, kroketa, křepelčí vejce a šafránová aioli (1,3,7,9) | 145,- |
„Cibulačka“ (V) (1,3,7,9) | 145,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Hovězí rib-eye steak, bramborový fondant, chřest a Bearnaise omáčka (3,7,9) | 585,- |
Uzené baby kuře, kukuřičný krém, karotky a smržová omáčka (7,9) | 445,- |
Bažantí prso v bránici, škvarkové placky, červené zelí a jalovcová omáčka (1,3,7,9) | 385,- |
Králičí stehno, zeleninová terina, špenát, chorizo a estragonová omáčka (3,7,9) | 385,- |
Vepřová líčka, pyré z hrubozrnné hořčice, glazovaná zelenina a majoránková šťáva (7,9,10) | 385,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 395,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
395,- |
Pažitkové risotto, uzená mozzarella a lískové ořechy (7,8,9) |
365,- |
Dezerty a sýry
Rebarborový koláč a jogurtová zmrzlina (1,3,7) | 245,- |
„Schwarzwald dort“ (3,7,8) | 245,- |
Variace sorbetů s Proseccem |
195,- |
---|---|
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 345,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 365,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.