Podzimní menu
Podzimní menu
Předkrmy a polévky
Variace foie gras, červená řepa, rakytník, pistácie a brioška (1,3,7,8,12) | 365,- |
---|---|
Zvěřinová paštika, slanina, cibulová marmeláda, rybíz a pivní chléb (1,7,9,12) | 265,- |
Terina z telecí hlavy, marinovaná zelenina, dijonská majonéza a bylinkový ocet (3,9) | 245,- |
Ravioli se sýrem, houbové ragú, omáčka z pečeného česneku, rajčatový džem a šalvěj (V) (1,3,7) | 245,- |
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby | 495,- |
Vývar z hovězí oháňky, krokety, libeček, rajčata a zelenina na másle (1,3,7,9) |
145,- |
Dýňový krém, krevetové koláčky a marinovaný fenykl (2,3,7,9) | 165,- |
Hlavní chody
Ryba dne viz denní menu | |
---|---|
Jehněčí kotletky, pastiňáková terina, variace cukety a mátová omáčka (7,9,12) | 525,- |
Srnčí steak, škvarkové placky, růžičková kapusta a šípková omáčka (1,3,7,9) |
485,- |
Konfitované kachní stehno, perníkový knedlík, kořeněné červené zelí, rozinky a povidlová omáčka (1,3,7,9,12) |
465,- |
Hovězí karabáček, pyré z černého kořene, morek, glazovaná zelenina a omáčka z černého piva (7,9,12) | 365,- |
Smažený brzlík, pyré z uzených brambor, topinambur, popel a Perigord omáčka (1,3,7,9,12) | 385,- |
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) | 395,- |
Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10) |
395,- |
Krupeto, červená řepa, terina z kozího sýra, ořechy v medu a krém z pečených paprik (V) (1,7,12) |
325,- |
Dezerty a sýry
Dýňový cheesecake, kořeněná sušenka, fíky a sorbet (1,3,7) | 245,- |
---|---|
Čokoládovo – kaštanový dort, kaštanová zmrzlina, portské víno, kešu a hrušky (1,3,7,8,12) | 265,- |
Variace sorbetů s Proseccem |
195,- |
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky | 345,- |
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) | 365,- |
Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.