Navigace

Jarní menu

Jarní menu

Předkrmy a polévky

Kachní variace, eclaire, fíky a bylinkové pesto (1,3,7,8) 325,-
Uzený pstruh, ředkvičky, řeřicha, grep a semínkový chléb (1,4,7,8,9) 285,-
Mesclun salát, burrata, jahody, chřest, ořechy a dresink z javorového sirupu (V) (7,8) 245,-
Raviola z telecího hrudí, liškové ragú, kadeřávek, marinované šalotky a Bordelaise omáčka (1,3,7,9) 265,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-
Vývar z perličky, zelenina, kroketa, křepelčí vejce a šafránová aioli (1,3,7,9) 145,-
„Cibulačka“ (V) (1,3,7,9) 145,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Hovězí rib-eye steak, bramborový fondant, chřest a Bearnaise omáčka (3,7,9) 585,-
Uzené baby kuře, kukuřičný krém, karotky a smržová omáčka (7,9) 445,-
Bažantí prso v bránici, škvarkové placky, červené zelí a jalovcová omáčka (1,3,7,9) 385,-
Králičí stehno, zeleninová terina, špenát, chorizo a estragonová omáčka (3,7,9) 385,-
Vepřová líčka, pyré z hrubozrnné hořčice, glazovaná zelenina a majoránková šťáva (7,9,10) 385,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 395,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

395,-

Pažitkové risotto, uzená mozzarella a lískové ořechy (7,8,9)

365,-

Dezerty a sýry

Rebarborový koláč a jogurtová zmrzlina (1,3,7) 245,-
„Schwarzwald dort“ (3,7,8) 245,-

Variace sorbetů s Proseccem

195,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 345,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 365,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail