Navigace

Podzimní menu

Podzimní menu

Předkrmy a polévky

Variace foie gras, červená řepa, rakytník, pistácie a brioška (1,3,7,8,12) 365,-
Zvěřinová paštika, slanina, cibulová marmeláda, rybíz a pivní chléb (1,7,9,12) 265,-
Terina z telecí hlavy, marinovaná zelenina, dijonská majonéza a bylinkový ocet (3,9) 245,-
Ravioli se sýrem, houbové ragú, omáčka z pečeného česneku, rajčatový džem a šalvěj (V) (1,3,7) 245,-
Chefs plate – variace šesti mini předkrmů dle šéfkuchaře – pro 2 osoby 495,-

Vývar z hovězí oháňky, krokety, libeček, rajčata a zelenina na másle (1,3,7,9)

145,- 
Dýňový krém, krevetové koláčky a marinovaný fenykl (2,3,7,9) 165,-

Hlavní chody

Ryba dne viz denní menu  
Jehněčí kotletky, pastiňáková terina, variace cukety a mátová omáčka (7,9,12) 525,-

Srnčí steak, škvarkové placky, růžičková kapusta a šípková omáčka (1,3,7,9)

485,-

Konfitované kachní stehno, perníkový knedlík, kořeněné červené zelí, rozinky a povidlová omáčka (1,3,7,9,12)

465,-
Hovězí karabáček, pyré z černého kořene, morek, glazovaná zelenina a omáčka z černého piva (7,9,12) 365,-
Smažený brzlík, pyré z uzených brambor, topinambur, popel a Perigord omáčka (1,3,7,9,12) 385,-
Telecí řízek s lehkým bramborovým salátem a citronem (1,3,10) 395,-

Telecí roláda na smetaně s variací knedlíků, divoké brusinky a šlehačka (1,3,7,9,10)

395,-

Krupeto, červená řepa, terina z kozího sýra, ořechy v medu a krém z pečených paprik (V) (1,7,12)

325,-

Dezerty a sýry

Dýňový cheesecake, kořeněná sušenka, fíky a sorbet (1,3,7) 245,-
Čokoládovo – kaštanový dort, kaštanová zmrzlina, portské víno, kešu a hrušky (1,3,7,8,12) 265,-

Variace sorbetů s Proseccem

195,-
Variace charcuterie, cornichons a nakládané cibulky 345,-
Variace farmářských francouzských sýrů dle výběru pana Hoffmeistera s fíkovým chlebem (1,7,8) 365,-

Podívejte se také na naše denní menu a speciální nabídku zde.



Odebírejte novinky na svůj e-mail